Stille våben til en stille krig: Plan for totalitær kontrol

Totalitær kontrol bliver ikke indført med vold og magt mod folkets vilje. Det bliver indført på langt mere snedige måder, så folk frivilligt går med til det.

Publikationen ‘Silent Weapons for a Quiet War’, dateret maj 1979, blev angiveligt fundet den 7. juli 1986 af den afdøde Bill Cooper i en IBM-kopimaskine, der var købt til et overskudssalg.

Det menes af mange forskere, herunder Cooper, som senere blev myrdet af politiet foran sit hjem den 06/11/2001, at det er den doktrin, der blev vedtaget af Bilderberg-gruppens politikudvalg under dets første kendte møde i 1954.

Selvom dette ikke er tilfældet, står dokumentet i sin egen ret som en psykopats plan for verdensherredømme. Alle frihedselskere bør være opmærksomme på, at elementerne i planen ikke begynder at udfolde sig i praksis – inden det er for sent.

WELCOME ABOARD
This publication marks the 25th anniversary of the Third World War, called the “Quiet War,” being conducted using subjective biological warfare, fought with “silent weapons.”
This book contains an introductory description of this war, its strategies, and its weaponry.
May 1979 #74-1120

Jeg er kommet i besiddelse af publikationen, og her er nogle af elementerne, som vi bør være opmærksomme på ikke begynder at ske i Danmark:

 • Socialt ingeniørarbejde med henblik på at skabe sociale automatiseringssystemer er den primære strategi for stille våben. Sociale medier er måske det bedste og mest direkte eksempel på dette.
 • Konformitet skal skabes fra en tidlig alder ved at gøre forældre optaget af at tjene penge, så de sender børnene til regeringsdrevne daginstitutioner.
 • Underklassen skal tilbydes uddannelse af en så dårlig kvalitet, at selv de mest oplyste i underklassen ikke er i stand til at trække sig ud af deres slaveri, hvorved social ro, fred og orden for den regerende overklasse kan opretholdes.
 • Når der er kontrol over en nations valuta og selve skabelsen af penge, er det ligegyldigt, hvem der laver lovene i landet, da penge har større magt end lov.
 • Da økonomi kun er en social forlængelse af et naturligt energisystem, er det afgørende vigtigt at kontrollere verdens energiressourcer, og hvis nye teknologier til at skabe billig/gratis energi opstår, så skal de undertrykkes.
 • Den enkleste metode til at sikre et lydløst våben og få kontrol over offentligheden er at holde offentligheden udisciplineret og uvidende om grundlæggende systemprincipper på den ene side, samtidig med at de holdes forvirrede, uorganiserede og distraheret med forhold uden nogen reel betydning på den anden side.
 • Den offentlige uddannelse i matemastik, logik, systemdesign og økonomi skal være af lav kvalitet, ligesom folk skal afskrækkes fra at være teknisk kreative.
 • Folk skal forføres til at gå op i dem selv, deres følelser og fysiske aktiviteter.
 • Folk skal bombarderes ubarmhjertigt med følelsesmæssige krænkelser og angreb (mental og følelsesmæssig voldtægt) i form af sex, vold og krige i medierne – især TV og aviser.
 • Folk skal gives det, de begærer – i overdrevne mængder som “mental junk food” – samtidig med at får frataget det de virkelig har brug for.
 • Mediernes vigtigste funktion er at holde voksne menneskers opmærksomhed væk fra de virkelige sociale problemer og fængslet af forhold, der ikke har nogen reel betydning.
 • Skolernes vigtigste funktion er at hold unge mennesker uvidende om ægte matematik, ægte økonomi, ægte lov og ægte historie.
 • Underholdningsbranchens funktion er at holde niveauet under 6. klasse.
 • Arbejdets funktion er holde folk travle, travle, travle og uden tid til at tænke.
 • Succesen ved denne strategi kan måles ved, at befolkningen frivilligt giver samtykke til politikker, der reelt går imod deres virkelige interesser.

3.8 4 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
fredag, 16 oktober 2020, 6:53 06:53

Det giver fuldstændigt mening, at ovenstående er filosofien og agendaen bag den måde, vestlige lande drives på, og Dummark er da på mange punkter langt inde i dette matrix, og det fungerer jo præcist efter hensigten, hvis man betragter langt den overvejende del af befolkningen…!!