Tag det ikke personligt – det er bare krig

Jeg er dagligt i kontakt med folk, der er meget vrede eller kede af det, fordi fjendens krig med corona rammer dem eller deres børn personligt og på overgribende måder. Jeg forstår udmærket deres reaktioner, men de får altid de samme opmuntrende ord med på vejen fra mig:

Bare rolig – det er bare krig

Fjenden ønsker, at vi reagerer emotionelt i stedet for rationelt, da vi så lettere bryder loven, så de kan sætte os i fængsel, eller så vi på anden vis bliver ineffektive i modstandsbevægelsen og frihedskampen. Fjendens våde drøm er, at folkets retfærdige vrede bliver til utæmmet vold, så de kan indføre den totale politistat med militær undtagelsestilstand. Den fristelse må vi ikke falde for. Den sejr må vi ikke give dem.

Nu skal vi selvfølgelig ikke alle være soldater i frihedskampen. Nogen skal jo tage sig af vores børn og sørge for, at landets basale funktioner kan fortsætte. Men uanset om du vælger at være kriger eller bagland, så giver den skræmmende indsigt, at dette er krig faktisk en form for lettelse, da man så kan distancere sig selv personligt fra de vanvittige begivenheder. Man undgår at blive sindssyg. Fjenden bruger hysterisk vanvid som våben, og det kan ikke bekæmpes med endnu mere vanvid og hysteri, men kun med kølig rationalitet.

Det ville selvfølgelig være lettere at acceptere, at det er krig, hvis fysiske soldater fra en udenlandsk besættelsesmagt marcherede rundt i gaderne som i starten af 1940’erne. Men sådan foregår verdenskrig ikke længere. I hvert fald ikke når fjenden ønsker total kontrol over folket. Så er fjenden nødt til at føre en psykologisk kommunikationskrig, så de kan få folk til selv at ønske det tyranniske, fascistiske, kommunistiske, digitale diktatur. Det ønsker vi så ikke alle sammen, men opinionsundersøgelserne viser jo desværre, at det store flertal af danskere støtter op om Mette Frederiksens sundhedsfascistiske politik, også selvom det er uklart, hvem i udlandet der giver Mette Frederiksen ordrer til den voldelige politik.

Danmark er blevet besat, og vi ved ikke, præcis hvem der har besat os. Der er flere kvalificerede bud på fjendens identitet, men fjenden gør, hvad den kan for ikke at blive opdaget. Fjenden har i stedet manipuleret danskere til at føre krigen for sig. Det går helt ned til det socialfascistiske niveau, hvor vi bliver udskammet af vores medmennesker til at følge de fascistiske coronaregler.

Selvom fjenden er usynlig og gør brug af psykologiske kommunikationsvåben i stedet for fysiske våben, så er der stadigvæk en udenlandsk fjende, der har besat Danmark. Det er krig, og vi er som borgere i følge Grundloven forpligtet til at beskytte landet. Det er både uetisk og strafbart ikke at kæmpe imod besættelsesmagten.

“§ 81. Enhver våbenfør mand er forpligtet til med sin person at bidrage til fædrelandets forsvar efter de nærmere bestemmelser, som loven foreskriver.”

Så vidt Grundloven. Landsforræderi kan i følge Straffeloven give livsvarigt fængsel:

“§ 98: Den, som foretager en handling, der sigter til ved udenlandsk bistand, ved magtanvendelse eller ved trussel derom at bringe den danske stat eller nogen del af denne under fremmed herredømme eller at løsrive nogen del af staten, straffes med fængsel indtil på livstid.”

Da jeg ved, at politiet læser med, så vil jeg opfordre dig, kære betjent, til at tænke grundigt over, hvem der egentlig er fjenden i det, der foregår i Danmark for tiden. Gør du dig selv lige nu skyldig i overtrædelse af Grundlovens § 81 og Straffelovens § 98 ved at forfølge mig i stedet for at hjælpe mig i den lovpligtige frihedskamp?

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments