Nye indsigter fra dybdegående meditation med cannabis

Det er min personlige erfaring, at indånding af damp fra cannabis i kombination med meditation, intention og periodevis musik kan åbne sindet for erindringer og indsigter, der ellers er utilgængelige for opmærksomheden. Jeg ved godt, at det er et kontroversielt emne. Jeg ved også, at nogen i min oprindelige familie i Jylland vil påstå, at … Læs videre Nye indsigter fra dybdegående meditation med cannabis
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Hermann
mandag, 30 maj 2022, 18:11 18:11

Det er absolut IKKE noget galt med din forståelse for andres berøringsangst over tabubelagte traumatiserede oplevelser.
God vind fremover

Ida
tirsdag, 14 juni 2022, 12:36 12:36

Hej Per, tak for dit arbejde 🙂

Jeg er ved at sætte mig ind i det store og fascinerende emne “Hjernevask gennem systematisk traumatisering” gennem nogle ofres selvbiografier.

Jeg kan virkelig anbefale f.eks. Fiona Barnetts “Eyes Wide Open”, som kan downloades gratis.

Ved hjælp af overvældende fysisk og psykologisk chok får gerningsmændene ofret til at dissociere, og “glemme” overgrebene.

Forståelse for hjernevask ser jeg som en af de helt store nøgler til at komme fri af dagens tyranni.

Mvh Ida

Michael Nielsen
onsdag, 15 juni 2022, 21:48 21:48
Reply to  Ida

Hej Ida. Skulle det havde nogen interesse, så er der lidt ekstra info her. Vh Michael Systematisk traumatisering virker ikke på alle Systematisk traumatisering er en lidt gammeldags teknik, der ikke virker på alle personligheder. Læste i sin tid bogen SS Staten. Den beskrev blandt andet en Kz-lejr kommandant, med navnet Sommer. Han traumatiserede ufattelig mange og dræbte endnu flere. Men der var alligevel en bibellærd, eller bibelforsker, som han aldrig fik knækket. Så han løslod ham til sidst. Dette efter mange års ekstrem tortur. Og som det også beskrives i denne meget voldsomme dokumentar, fra vor egen tid, så… Read more »