Brændgaard Avisen #20: Medierne og myndighederne har nu langt om længe opdaget D-vitamin

DR fortæller os nu, at SSI har opdaget, at D-vitamin beskytter mod alvorlig covid-19. Det mest bemærkelsesværdige ved den nyhed er, at den først kommer nu, efter coronahysteriet har lagt sig.

Allerede den 18. august 2021 udsendte jeg en pressemeddelelse til samtlige store medier i Danmark, herunder DR. Overskriften var: “Covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom”. I pressemeddelelsen fremgik endvidere: “Specielt D-vitamin ser ud til at spille en central og alt for overset rolle i både forebyggelsen og behandlingen af svær covid-19-sygdom. Vi går nu den mørke tid i møde, og jeg vil anbefale alle at tage et kosttilskud på 100 µg D-vitamin pr. dag.” Anledningen til pressemeddelelsen var udgivelsen af min faglige rapport om ernæring mod covid-19, der inkluderede videnskabelige referencer om bl.a. relationen mellem D-vitamin og covid-19. Hvad var resultatet af pressemeddelelsen? Budskabet blev ikke omtalt nogen som helst steder! Til gengæld fortsatte den ensidige propaganda for vaccinerne. Hvis nyheden var kommet før, så kunne den have bidraget til at give danskerne et valg mellem D-vitamintilskud og vaccine.

Det britiske medie The Exposé har gravet i officielle data fra Australien, der nu viser, at covid-19-vaccination kan have bevirket en overdødelighed på 19.000 australiere mellem januar og juli 2022. Mediet citerer også dr. Russell Blaylock, der forklarer, hvordan vaccineinducerede spikeproteiner ødelægger hjernen og forårsager kræft.

Norske Steigan beretter om krigen i Ukraine set fra de russiskvenlige Donbass-styrkers persktiv. De oplever, at de forsvarer sig selv mod beskydning fra ukrainske fascister. Forekomsten af fascisme og regulær nazisme i Ukraine er dokumenteret fra flere kilder både under og før krigen. Under alle omstændigheder er man nødt til at høre begge parter i en konflikt, hvis man vil have mulighed for at danne sig et sandfærdigt billede af, hvad der egentlig foregår. Det er således utilstrækkeligt at vurdere Ukraine ud fra de danske hovedstrømsmedier, da de næsten udelukkende bringer NATO-propaganda, hvilket betyder, at de reelt er aktører i krigen.

21st Century Wire skriver, at nyhedsbureauet AP nu har fyret den journalist, der var ansvarlig for den falske nyhed om russisk missil i Polen. Historien var lige ved at starte 3. Verdenskrig sådan rigtigt. Den fyrede journalist hedder James LaPorta. Han er lidt journalist og primært amerikansk militærmænd uddannet fra the American Military University og krigsveteran fra Afghanistan, hvor han arbejdede som efterretningschef.

Kilde: De Vigtige Nyheder 23.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: DR.dk

Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 23 november 2022, 16:29 16:29

Det er jo klart, hvis de kom ud med det før ville der jo være et bedre alternativ til vaccinerne, som jo er “super våbnet” som udtales på jydsk