Sådan forvandler du al mad til slankekost

Al mad slanker. Hvis bare du lader være med at spise det. It’s funny because it’s true. 🙂

Nu kan man jo være ‘slank’ på flere måder, men lad os her forstå ‘slank’ som at have tilpas små fedtdepoter på kroppen.

Fedtdepoterne voksen, når kroppen er i positiv kaloriebalance. Det sker, når du indtager flere kalorier fra mad og drikke, end du forbrænder i dit basale stofskifte og fra fysisk aktivitet.

Uanset hvor tung luften er, der hvor du opholder dig, så er kalorier ikke noget, du indånder. Det er noget, du spiser. Eller drikker. Det er så her, hvor maden spiller en central rolle.

Fransk kvinders hemmelighed: Lad Være Kuren

Enhver mad, som du plejer at spise, og som du ellers ville have spist, og som du nu lader være med at spise, vil medføre et fald i dit kalorieindtag. Hvis du i udgangspunktet var i neutral kaloriebalance, og hvis du ikke samtidig indtager flere kalorier fra anden mad og drikke, så din laden være med at spise dén mad virke slankende.

Det er denne meget enkle slankemetode, som er årsagen til, at franske kvinder aldrig blive tykke, selvom deres kostsammensætning indeholder forholdsvis meget fedt, sukker og alkohol, og selvom de stort set aldrig spiser fuldkorn.

Du behøver ikke vide noget som helst om kalorieindholdet i en madvare for at lade være med at spise den.

Sådan følger du Lad Være Kuren (LVK) i praksis:

  • Lad være med at købe det
  • Lad være med at lave det
  • Lad være med at tage det over på tallerkenen
  • Lad være med at putte det i munden

Som Beatles-sangen lyder: Let it be. Whisper words of wisdom. Let it be.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of