De glemte mikronæringsstoffer

Ernæringsdebatten i Danmark har i mange været præget af en debat om makronæringsstoffer, mens mikronæringsstofferne er gået i glemmebogen. Makronæringsstoffer er dem, der giver energi, dvs. kulhydrat, protein, fedt og alkohol. I Danmark er alkohol tilsyneladende også et livsvigtigt makronæringsstof, selvom man strengt taget godt kan overleve uden. I 1980’er og 1990’erne handlede debatten om … Læs videre De glemte mikronæringsstoffer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 2 november 2019, 13:26 13:26

I Malaysia hvor jeg bor er det officielt, at frugten Papaya stort set indeholder alle de vitaminer og mineraler der er brug for.