De glemte mikronæringsstoffer

Ernæringsdebatten i Danmark har i mange været præget af en debat om makronæringsstoffer, mens mikronæringsstofferne er gået i glemmebogen. Makronæringsstoffer er dem, der giver energi, dvs. kulhydrat, protein, fedt og alkohol. I Danmark er alkohol tilsyneladende også et livsvigtigt makronæringsstof, selvom man strengt taget godt kan overleve uden. I 1980’er og 1990’erne handlede debatten om … Læs videre De glemte mikronæringsstoffer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Sundhedsvejlederen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
claus
lørdag, 2 november 2019, 13:26 13:26

I Malaysia hvor jeg bor er det officielt, at frugten Papaya stort set indeholder alle de vitaminer og mineraler der er brug for.