Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Politik (abonnement) Tabu

Hvorfor kan (nogle) kvinder ikke finde ud af at sige nej?

Jeg ved det ikke. Jeg er ikke psykolog. Men jeg ved, at det er meget belastende (og decideret farligt) for en mand at indgå i en intim relation med en kvinde, der siger ja, når hun mener nej.

Siden jeg i 2015 sprang ud som polyamorøs, krammeterapeut og krammeklubleder, så har jeg desværre fået en hel del erfaring med skyggesiden af visse kvinder.

Jeg har bl.a. oplevet, hvordan en kvinde i 40’erne lokkede mig med penge for at have sex med hende. Da jeg gav efter for fristelsen og siden ønskede at stoppe kontakten med hende, blev hun så frustreret, at hun begyndte at true mig med både Ekstra Bladet og politiet. Hun mente åbenbart, at jeg ville være bange for det, og set fra hendes forvrængede perspektiv, så var det mig, der havde gjort noget forkert og krænket hende ved at sige ja til hendes tilbud om penge for sex.

Hun begyndte at stalke mig, og da jeg fortsat nægtede at se hende igen, begyndte hun at afpresse mig. Hvis jeg betalte hende 100.000 kroner, så ville hun lade være med at gå til pressen og politiet, sagde hun. Hun var så fikseret i sin ret til at føle sig krænket, at det prellede helt af, når jeg fortalte hende, at afpresning faktisk er ulovligt. Det nyttede heller ikke noget at fortælle hende, at hvis dette havde været på den anden side af Øresundsbroen, så var det faktisk hende, der havde foretaget en strafbar handling ved at købe sex.

Hun er et eksempel på skyggesiden af nogle kvinders bevidsthed, hvor det altid er mandens skyld, hvis kvinden føler nogen som helst negativ følelse – f.eks. sårethed – i en intim relation.

Jeg synes faktisk, at kvinden burde straffes for sine forsøg på afpresning. Sagen er ekstra kompleks, da kvinden har fortalt mig, at hun har følt sig presset til at afpresse mig af tre navngivne personer. Jeg kender disse tre personer, og jeg ved, at de mildest talt ikke bryder sig om mig. Der er således tale om en sammensværgelse om afpresning, hvor de tror, at kvinden i disse MeToo-tider kan bruges som våben mod mig som frigjort mand.

Jeg har stadigvæk ikke fundet ud af, hvorfor nogle kvinder råber JA (sågar med penge i hånden), for siden at prøve at bruge det imod mig. Der er basis for en ph.d.-afhandling i psykologisk kriminologi i en MeToo-kulturel kontekst.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading