Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Private Blog Privat (ekstra)

Min erfaring med sex

Det er min erfaring, at der findes to forskellige former for sex, som man gør klogt i at holde adskilt.

FYSISK SEX er det, som de fleste nok tænker på, når de tænker på ‘sex’. Det er sex med involvering af kønsorganerne, f.eks. i form af samleje. Fra en mands perspektiv så er målet med fysisk sex ofte at få udløsning. Fysisk sex, begær og udløsning har helt sikkert sin plads i holistisk sundhed. Mange mænd opdager desværre aldrig den anden form for sex.

ENERGISEX foregår i bevidstheden og i hele kroppen, mens kønsorganerne er underordnede eller nærmest irrelevante. Formålet med energisex er nydelse i processen og opnåelse af helkrops-energiorgasmer. Ja, vi mænd kan også få den slags orgasmer, hvor vi føler os opladede i stedet for udmattede bagefter.

MÆND HAR OGSÅ RET TIL FLERE ORGASMER

Et sundhedsfremmende seksuelt forhold bør omfatte både fysisk sex og energisex i et dynamisk samspil. Hver ting til sin tid. Når jeg går rundt i soveværelser og inspicerer, hvad der foregår, så er der alt for meget fysisk sex og alt for lidt energisex. Hvis mænd vidste, hvor meget mere fysisk sex, de kunne få, hvis de blev bedre til energisex, så ville det nok motivere dem til at udvikle deres seksuelle bevidsthed. Og når man så erfarer, at man kan komme igen og igen med energisex, ja så mister den fysiske sex sin fascination.

Til sidst svarer trangen til og nydelsen ved fysisk sex som trangen til at gå på toilettet og den intense nydelse, man kan opleve der, når urinblæren eller tarmen giver slip og bliver tømt. Prøv at være mindful næste gang du går på toilettet og tillad dig at mærke den store nydelse, som det faktisk er i det øjeblik, hvor du giver slip… Og bagefter tillad dig selv at mærke den tilfredsstillende tomhed og mæthed efter en komplet tømning af tarm og blære.

Hvis det seksuelle møde foregår udenfor rammen af et dedikeret (eller i det mindste afklaret) forhold, så er det klogest at holde sig til energisex og beholde tøjet på. Så kan det ikke gå helt galt. Det er det, som jeg tilbyder nu i form af krammeterapi. Selvom der principielt set ikke er noget forkert i også at tilbyde penis-i-vagina-kram som en del af pakken, så er det min erfaring, at kvinder kan have meget svært ved at administrere køb af den service.

Energisex med tøj på kan lede til mange orgasmer for både kvinden og manden, og begge parter vil efter seancen føle sig fulde af energi. Det er også en måde, hvorpå man kan have sex med flere uden at krænke hverken andre eller sig selv. Hvor fysisk sex med en ny partner i disse MeToo-tider kræver en kontrakt på 2 sider, så kan man med energisex nøjes med en 1-sides kontrakt. Det vil på den måde også reducere det juridiske papirarbejde før sex.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

4 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading