Kosttilskud eller vaccination? Det er spørgsmålet

Der er gode muligheder for at slippe for vaccination og opnå mange andre fysiologiske fordele ved at optimere indtagelsen af vitaminer og mineraler. Mangel på D-vitamin er meget udbredt. Randomiserede interventionsforsøg har vist, at kosttilskud med D-vitamin reducerer risikoen for akutte luftvejsinfektioner. Det er samtidig en billig og sikker forebyggelse. Det fremhæver forskerne bag den … Læs videre Kosttilskud eller vaccination? Det er spørgsmålet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
oleals
torsdag, 21 januar 2021, 0:45 00:45

A-vitamin (retinol) er i denne sammenhæng en meget vigtig, men overset, komponent til at forebygge viral infektion med mere.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7481114/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32459003/

https://link.springer.com/article/10.1007/s13668-020-00325-1

clwnthr.
torsdag, 21 januar 2021, 12:42 12:42

Jod/jodid er også et ekstremt overset mineral. Bogen “Iodine: Why You Need It, why You Can’t Live Without it” af David Brownstein kan kun anbefales og er et absolut minimums must-read for alle, der har med ernæring at gøre. Der er også rigtig meget godt at komme efter indenfor svampe-verdenen, som man især i Japan har forsket i i utallige år. Når det f.eks. kommer til iltning af blodet, findes der allerede et fuldstændig oplagt og meget effektivt kosttilskud i form af svampearten Cordyceps. Kombinérer man f.eks. også zink med quercetin, så opnår man også langt større effekt af zinken,… Read more »