Psykedelika mod Corona?

Nogle gange tænker jeg, at den danske folkesjæl lider af mangel på psykedelika. Det fører til den form for mental fåresyge, hvor man bliver som et får, der bevidstløst følger flokken og hyrden. Forleden så jeg en dokumentarfilm, hvor en erfaren forsker i psykedelika udtalte, at psykedelika er modgiften til propaganda, og det er den … Læs videre Psykedelika mod Corona?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
fredag, 6 august 2021, 9:28 09:28

Jeg vil spørge om Sundhedsliberalt Folkeparti er parat til at være konsekvente ? I så faldt vil det også kræve at opium bliver legaliseret! Problemet for narkomaner er ikke så meget deres afhængighed af stoffet som systemet og …som du siger “fårene”. En narkoman der har sikret sit stof behøver han ikke at lave kriminalitet, han kan passet et arbejde som alle andre og have et familieliv som alle andre. Hvad misbrug handler om er mangel på kærlighed – om det er alkoholikeren eller kapitalisten så bliver sorgen over manglende kærlighed erstattet men noget andet. Vores udfordring er bare at… Read more »

Frank
fredag, 6 august 2021, 17:27 17:27

du har ret – folk vil ikke kunne rumme det alt sammen på en gang.

Frank
fredag, 6 august 2021, 10:03 10:03
Reply to  Frank

ups – skrev først kommentar og så så videoen – interessant sammenfald.

Frank
fredag, 6 august 2021, 11:20 11:20

får lige denne video som bonus 😉

Aroun
fredag, 6 august 2021, 18:21 18:21

Henry Vincenty, stifteren af Endoca (CBD Oil) reddede min tætte venindes liv for mange år siden med cannabis-behandling, det var før det blev mainstream. Da medicinalindustrien opdagede, at han behandlede bl.a. kræftpatienter med cannabis, indledte de naturligvis sammen med DR en heksejagt på ham. Heldigvis var han udholdende. Han forlod ikke sine cannabis-drømme, men forlod i stedet lille Danmark og flyttede til Spanien for at dyrke cannabis og har haft kæmpe succes med det, og hjulpet mange mennesker. Jeg bruger selv Endocas cannabisolie mod flere ting. Mange har jo mistet tilliden for længst til medicinalindustrien, især dem, som har været… Read more »