Covid-vacciner: Hyggetvang er også tvang

I Danmark kører vi den ind med hygge; også covid-19-vaccinen! Det er tilsyneladende strategien hos magthaverne. Hvis du vil hygge dig og have det godt, så skal du bare lige tage stikket. To gange. Du kan roligt gøre det, da de fleste overlever. Tænk på alt mulig andet hyggeligt og vigtigt, imens kanylen og tvivlen bliver presset ind i din krop. Det skal nok gå, og hvis det ikke går, så har du udvist samfundssind, og du vil overgå i historiebøgerne som en sand folkehelt, der ofrede sundheden for vaccinen.

I denne tid ser vi flere og flere udmeldinger fra skoler om, at de kun vil tage imod børn, hvis de er færdigt vaccinerede. Det er selvfølgelig frivilligt, om forældre vil lade deres børn vaccinere. De kan så bare ikke komme i skole, hvis de vælger at satse på noget så gammeldags, uhyggeligt og tabubelagt som naturlig immunitet.

I dag har jeg hørt om en skolepædagog, der blev sendt hjem fra arbejde, fordi hun ikke var færdigt vaccineret. Alle andre måtte møde på arbejde på nær hende, da hun ikke havde taget de to stik. Det næste bliver formentlig, at hun bliver fyret, hvis hun ikke lader sig stikke. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om hun vil lade sig vaccinere; hun skal så bare ikke forvente at kunne få et arbejde og tjene penge baseret på den uddannelse, hun har gennemført.

Vi skal også bruge coronapas for at få adgang til at spise og hygge os på restauranter. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om man vil gå på restaurant. Man kan jo også bare blive derhjemme og lege restaurant. Det er næsten lige så hyggeligt. I det hele taget kan alle os, der takker nej til covid-vaccinerne jo bare blive hjemme eller flytte til ødemarken i Sverige. Der er jo ingen, der tvinger os til at deltage i hyggen i Danmark, når vi er så asociale, at vi ikke vil lade os indsprøjte med væsker, hvis langtidsvirkninger er fuldstændigt ukendte.

Vi skal i den sammenhæng også vide, at vi er en flok dumme egoister, når vi ikke blindt stoler på myndighederne og pressen. Hvorfor skulle de dog lyve for os? Hvad skulle de få ud af at tvinge udokumenterede vacciner i os? Vi er en flok paranoide konspirationsteoretikere, der burde få os et ordenligt arbejde, men, nåh nej, det kan vi jo ikke, når vi ikke vil tage sprøjten. Så er vi også selv ude om det, og vi burde lade os frivilligt tvangsindlægge på et psykiatrisk hospital i nærheden. Mette Frederiksen og Søren Brostrøm kan overtage forældremyndigheden over os, mens vi er indlagt på ubestemt tid med diagnosen: selvstændig, magtkritisk tænkning med demokratiske tendenser. Ligesom i Fagre Nye Verden kan vi måske få en recept på Soma, der gør os hyggelige og lykkelige ved at lamme det center i hjernen, hvor autoritetsmistroen og den rationelle tænkning sidder.

Hvis udviklingen fortsætter, så kommer der nok også snart en opfordring om at bruge mundbind over alt. Det er selvfølgelig frivilligt, da man jo også bare kan vælge ikke at trække vejret…

Jeg vil anbefale, at vi begynder at tale sammen om de nye former for tvang, der med Coronaen spreder sig i Danmark, og at vi gør os klart, at hyggetvang altså også er tvang, der skal bekæmpes af alle frihedselskende individer.

Den største trussel mod folkefriheden i Danmark er faktisk, at vi hygger os i søvn, så vi slet ikke opdager den nye samfundsuorden, der bliver presset ned over os fra den øverste, globale magtelite.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
lørdag, 7 august 2021, 10:47 10:47

lige præcis… og tak for den artikel! Som du skriver skulle vi kritiske autonome begynde at tale sammen men ikke kun om systemets kurs mod fascisme men i lige så høj grad hvad vi drømmer om i stedet, hvordan et samfund ellers kunne være indrettet. Hvordan man kunne løse de forskellige udfordringer vi står over for – ikke bare covid udfordringen men klima, det monnetære kollaps og nyskabelse, hvad teknologierne skal bruges til – AI og andre robotter…hvad CRISPR må og kan bruges til osv. Vi har alt for længe overladt beslutningerne til vores folkevalgte som varetager toppe af erhvervslivets… Read more »