Kategorier
Frihedspressen Gratis presse Public

Casehistorie: 75-årig kvindes liv ødelagt af covid-19-vaccinen

Vi har modtaget denne mail på redaktionen, som vi viderebringer i uforkortet form. Det er en 75-årig kvinde, der fortæller detaljeret i dagbogsform om sit forløb efter covid-19-vaccination.


“Jeg vil begynde med begyndelsen af Corona-vaccinen, altså mit første stik.

Jeg var sikker på, at jeg ikke skulle vaccineres, fordi jeg ved, at jeg ikke er god til at tåle medicin. Meeen jeg følte mig presset som aldrig før til at få den vaccine. Man var fuldstændig gået i panik over Corona, hvilket selvfølgelig også var slemt. Det var umuligt at tænde for fjernsynet uden, at der var en eller anden professor, som udtalte sig og var klog på, hvad vi skulle gøre. Regeringen pressede os også til at blive vaccineret, hvilket de stadig gør. For slet ikke at tale om vores omgivelser, som selvfølgelig også var gået helt i panik, og der var faktisk ingen som syntes, at jeg havde ret i ikke at blive vaccineret.

Så fik Mette Frederiksen også indført Coronapas. Det var håbløst at foretage sig noget uden, at man skulle vise pas. Man kunne gå i skoven, hvilket jeg også gjorde, der behøvede man trods alt ikke pas. Så jeg blev vaccineret alligevel. Havde ellers annulleret min tid hos Pfizer og følte mig vildt glad over det. Allerede dagen efter ringede de fra mit lægehus, at de lige havde en Moderna-vaccine til mig. Jeg skal lige sige, at jeg havde givet dem lov, men håbede på at de ikke fik noget i overskud. Jeg fik to minutter til at bestemme mig, ellers ville de ringe til en anden.
Så jeg tog bilen og kørte afsted til lægen, selvom det nok ikke var klogt at køre. Mit hoved kortsluttede totalt, og jeg kunne dårlig finde vej til lægen, selvom jeg har boet, hvor jeg gør i over fyrre år.

Jeg fik stikket, og det gik egentlig meget godt. Jeg var syg nogle dage, men det var så det. Nu skulle jeg så selv finde et sted, hvor jeg kunne få det andet stik. Jeg endte med at køre til Hillerød. (Min mand kørte heldigvis). Det gjorde vildt ondt, da han (sygeplejersken), som han sagde han var, stak mig. Jeg husker, at jeg bandede vildt højt. Jeg kender ingen anden, som det har gjort ondt på. De fleste siger, at jeg er blevet stukket forkert. Måske derfor, at jeg har følt mig syg lige siden. Hvem ved?
Jeg blev dårlig fra dag et. Fik en liste med hjem fra vaccinationscentret med alle de bivirkninger man kunne få. Det eneste, jeg ikke fik af bivirkningerne fra listen, var feber. Ellers alt andet, plus tørhed i munden, hedeture, meget ondt i nakken, kunne ikke tåle høje lyde og i tre uger, og jeg var ekstrem træt. Lå det meste af dagen i min sofa. Allerværst var dog, at mit blodtryk steg ekstremt.

Nu slog blodtrykket virkelig igennem. Det var enormt højt, og når blodtrykket er så højt, er det umuligt at finde ro. Jeg kunne slet ikke ligge ned, for det var lige meget hvordan jeg lå, så bankede mit hjerte derudaf. Jeg kunne heller ikke læne mig tilbage på en stol mod ryglænet, fordi så hamrede mit hjerte så meget, som så forplantede sig til hele kroppen.
Mit lægehus foreslog mig at tage to blodtrykspiller. Men det hjalp overhovedet ikke.

Om natten begyndte jeg at vågne omkring kl. 3, fordi så bankede mit hjerte så hårdt, at jeg vågnede. Mærkeligt nok, så var mit blodtryk allerhøjst om natten, faktisk der hvor sov. Sov og sov, for det kunne jeg jo ikke.

Det var så slemt, at jeg kørte på hospitalet, på akutmodtagelsen flere gange. De gav mig nogle flere piller, som heller ikke hjalp. Min læge henviste mig derefter til en kardiolog på hospitalet, som jeg aldrig så. Jeg blev dog kaldt ind på hospitalet og fik en masse elektroder på, som skulle måle min hjerterytme. En sygeplejerske satte det på, og efter et par dage skulle jeg smide det i en postkasse på hospitalet. Jeg hørte ikke noget om resultatet, men jeg endte endnu engang på akutmodtagelsen. Sygeplejerskerne der talte med kardiologen, som jeg var henvist til, og som nu gav mig en tredje slags piller. Men det hjalp heller ikke.

Pludselig en dag ringede kardiologen dog til mig, at hun kunne ikke se, at der var noget galt. Jeg prøvede af fortælle hende, at mit blodtryk lå på langt over 200 (det systoliske), men det kom ikke hende ved, som hun sagde. Men det var jo det, der generede mig, mit høje blodtryk. Jeg skulle kontakte min læge. Heldigvis har jeg en god læge, som også forstår at lytte til mig. Min læge prøvede virkelig at få delt de piller, så de også virkede om natten, så jeg ikke skulle vågne. Men det ville ikke lykkes.
Efterhånden var der gået adskillige måneder, og jeg var ikke kommet et skridt videre. Jeg vågnede stadig om natten og lå meget urolig, så jeg vækkede min anden halvdel. Vi var begge meget trætte. I øvrigt vågner jeg stadig om natten, så jeg har mangel på søvn i et halvt år nu.

Jeg er heldig, at jeg også har bevæget mig meget i den alternative verden. Jeg fik forskelligt, som kunne rense kroppen ud, som nok er et langvarigt projekt. Det er ikke sådan, at få renset en forgiftet krop. Jeg er blevet healet, som også hjælper i flere dage efter. Mit hoved fik det bedre, som også var påvirket, samt at jeg ikke kunne tåle lyde, nu forsvandt.

Men det kunne ikke fortsætte på denne måde med mit blodtryk, jeg følte virkelig, at mit liv var ødelagt. Jeg blev igen henvist til en anden kardiolog. Jeg ringede og bestilte tid. Der var et halvt års ventetid, men jeg kunne også betale 3000 kr., så kunne jeg komme til med det samme. Jeg var ikke i tvivl, jeg betalte!

Nu er det sådan, at kardiologer arbejder på hospitalerne i dagtimerne, så konsultationerne foregår i weekenderne og om aftenen. Jeg kom hurtigt til, og blev undersøgt, fik igen elektroder på. Der viste sig ikke noget galt. Kardiologen byttede også om på tidspunkterne, jeg skulle tage pillerne på. Men det hjalp heller ikke. Hver nat havde jeg det rædselsfuldt, men jeg kunne ikke komme i kontakt med den kardiolog. Efter at have skrevet til ham flere gange, skrev han tilbage mig, at han ville ringe til mig senere en dag. Jeg hørte ikke noget.

Jeg har nogle skolekammerater som er hhv. læge og sygeplejerske. De sagde, at jeg skulle have undersøgt mine binyrer, som også kan spille ind. Mest for at udelukke alle muligheder. Har fået resultatet, det var fint alt sammen.

Jeg fik dog et chok, da lægen fra hospitalet ville gå videre og også have undersøgt om det var mine nyrer, som spillede ind. Lægen ville have mine blodtrykspiller sat på pause, og jeg skulle så spise nogle andre, med andet indholdsstof i. Når jeg tænker på, hvor sart jeg er med hensyn til medicin, blev jeg virkelig skræmt.

Jeg begyndte alligevel at spise de nye blodtrykspiller, som jeg fik anvist. Der var ikke gået mange dage, så kløede jeg over hele kroppen. Jeg ringede til lægen fra hospitalet, som jeg var blevet henvist til, og fortalte om kløen. Jeg troede dog kun, at jeg skulle spise dem i to uger. De havde glemt at fortælle mig, at jeg derudover skulle spise pillerne i yderligere en måned. Så jeg måtte afbryde behandlingen, det kunne jeg ikke holde ud.

De foreslog i stedet for, at jeg fik en manchet på armen, som kunne måle mit blodtryk hvert kvarter i et døgn. Jeg tænker, hvorfor er der ingen som havde foreslået det før. Det var præcis det, som var galt. At mit blodtryk var gået helt amok.

Både min egen læge samt kardiologen var dog enige om, at mine symptomer ville forsvinde, den dag vaccinen er ude af kroppen. Men hvornår er den det? Jeg har heller ikke hørt nogen udtale sig om dette. Ingen ved det.

I mellemtiden har jeg fået yderligere blodtrykspiller og sovepiller. Meningen med sovepillerne skulle være, at jeg skulle sove fra, at mit hjerte bankede og vækkede mig midt om natten. Jeg vågner stadig. Jeg er gennemtræt. Er også bange for at tage sovepiller, skulle nødig blive afhængig.

Min læge synes heldigvis ikke, at jeg skal tage imod tredje stik. Jeg er sikker på, at det vil jeg heller ikke overleve. Det har det andet stik tydelig vist.

Jeg hørte en aften i tv-avisen i fjernsynet, en ekspert udtale sig om, at der ikke var nogle, som havde langtidsbivirkninger af vaccinen. Da havde jeg været dårlig i 152 dage. For mig er det lang tid. Har efterfølgende talt med Sundhedsstyrelsen (tror jeg at det var), som godt ved, at der er mange andre end mig, som lider af bivirkninger i længere tid.
Har i øvrigt fået talt med flere, som har præcis det samme problem som mig med højt blodtryk efter vaccinen. Man hører dog aldrig noget om det i medierne.

Nu har jeg også set mig nødsaget til at købe en elevationsseng, fordi hver gang jeg lægger mig fladt ned, stiger mit blodtryk. Så jeg må sidde op og sove for at undgå, at mit blodtryk stiger voldsomt om natten.

Glemte at nævne, at jeg også bliver forpustet af ingenting at lave. Bare det at gå rundt eller lægge mig i sengen om aftenen, bliver jeg forpustet. Det undrer mig. Mærker også mit hjerte hele tiden, både dag og nat, hvilket generer mig, og samtidig minder mig om, at vaccinen bestemt ikke er forsvundet fra kroppen, her nu et halvt år efter.

En aften for nylig, hvor jeg sad i min sofa, kunne jeg mærke at jeg blev svimmel, fik kvalme og samtidig lå mit blodtryk og 300/141. Det var hel vildt, jeg havde det så dårligt. Jeg/vi valgte at tage på akutmodtagelsen igen. Denne gang på Herlev Hospital, hvor man stadig havde resultatet fra døgnet, hvor jeg havde manchetten på, men endnu ikke havde fået fortalt, hvordan blodtrykket lå. Selvom jeg, inden jeg kørte på hospitalet, havde taget en ekstra blodtrykspille, så var mit blodtryk tårnhøjt, da lægen målte det. (I øvrigt så fik jeg sprængt mit blodtryksapparat, det gik totalt i udu).

En ung reservelæge gjorde hvad han kunne tage af målinger, som jeg selvfølgelig havde fået flere gange før. Han vidste simpelthen ikke, hvad han skulle stille op. Han prøvede at tale med en hjertelæge, som igen ville give mig nogle af de piller, jeg ikke kunne tåle. Reservelægen var ærlig og sagde, at han ikke vidste, hvad han skulle gøre, og foreslog mig at kontakte min egen læge igen. Fik igen nogle nye piller af min egen læge, som mente, at det var nogle jeg kunne tåle, og som jeg skulle tage om aftenen, så jeg ikke vågner med et kanon højt blodtryk midt om natten.
Faktisk fik jeg sovet den nat. Det var fjerde nat ud af 182 nætter, at jeg kunne sove hele natten uden at blive vækket af min hjertebanken.

Lægen fra Herlev Hospital ringede som lovet med svar fra min måling. De kunne godt se, at mit blodtryk smuttede op over 200 ind imellem. Han foreslog også, at jeg talte med min egen læge.

Så der er jeg nu. Venter bare på, at vaccinen forsvinder fra kroppen, hvilket jeg håber at den gør. Nu er der gået 187 dage, og jeg kan mærke at mit blodtryk daler til meget lavt blodtryk om formiddagen, alt for lavt. Talte med lægen, som dog syntes at jeg skulle fortsætte med pillerne som anbefalet.

Her til morgen efter 188 dage, vågnede jeg med et ekstremt lavt blodtryk, jeg blev nervøs ved at skulle tage en blodtrykspille, hvordan kunne det ikke ende. Så jeg undlod og var nødt til at køre hjemmefra, hvor jeg efterhånden fik det rigtig dårligt og slem åndenød. Da jeg kom hjem og tog mit blodtryk var det systoliske højt, men det diabolske var ekstremt højt. Nok derfor min åndenød. Er bekymret!

Har igen været til hjertelæge, valgte at betale igen. Denne gang fik jeg mere indsigt og viden omkring alle mine symptomer. Samtidig forstod jeg, at hjertelægen havde haft flere hundrede andre med bivirkninger fra vaccinen. Kunne forstå, at vi er mange, som har de samme symptomer. Han konstaterede også, at jeg ikke fejler noget, andet end at det er vaccinen jeg ikke kan tåle.

Rart at man ikke er alene om det. Vi burde have et forum, hvor man kunne udveksle erfaring.

Skulle have fornyet de blodtrykspiller, som jeg kan tåle. De var steget fra 100 kr. til 700 kr. Den medicinalindustri scorer simpelthen kassen i disse Coronatider.

Jeg kan mærke, at jeg skal passe meget på, hvad jeg spiser. Får jeg noget sødt, begynder mit hjerte at snurre, og det kan tage et stykke tid, inden det forsvinder igen. I det hele taget, når jeg spiser et måltid.
Juleaften, da vi skulle gå om juletræ og synge julesange, havde jeg ikke energi til begge dele på en gang. Det var rystende, måtte sidde ned og synge.

Hvor længe skal dette blive ved? Der er nu gået 199 dage.
Jeg har også indimellem isninger i højre side af hovedet, og jeg har trykken, eller det føles underligt, lige over næsen på panden. Jeg bliver nervøs over det, hvad er det for noget?

Blev faktisk healet, især på problemet i panden, det er meget bedre, og måske helt væk. Dejligt!

Mangler stadig at problemet med alle os som har bivirkninger, ikke bliver anerkendt. Hvad gør vi nu, når vores Coronapas udløber? Livet er et helvede for tiden. Ved ikke hvad jeg skal gøre. Man kan jo ikke råbe regeringen og myndighederne op. Har ellers prøvet.

Ville gå tur bare op til Eremitageslottet og hjem igen. Var så forpustet, kunne kun komme halvvejs. Den er helt gal! Jeg bliver mere og mere fortvivlet!

Har talt med min læge om min åndenød. De siger, at det kan være min struma. Den er heller ikke til at skjule, men kan mærke at det kommer fra hjertet af. Har lovet at sige ja til at blive undersøgt, men ingen piller. Har fået rigeligt de sidste syv måneder.

Har spist en halv sovepille et stykke tid, har haft svært ved at sove på grund af hjertet. Prøvede i nat at sove uden. Det lykkedes ikke, mit hjerte snurrede og snurrede hele natten. Det var et mareridt. Så jeg må på den igen i nat, altså med sovepiller. Har hørt mange andre har fået det samme problem.

Har også hørt en udsendelse med en professionel, som fortalte hvor mange bivirkninger både Moderna og Pfizer har. Det kommer an på Batchnumrene. Fejlene går fra 4 til 5021. Er rystet! Må have været meget uheldig med et af batchnumrene med mange bivirkninger.
Samme udsendelse var der personer, som fortalte om deres bivirkninger. Kunne genkende flere af bivirkningerne, men ens for os alle, vi fejler ikke noget, alle undersøgelser er fine. Er heller ikke i tvivl om, at det er vaccinen. Mærkeligt nok, var vi alle vaccineret i juni måned, altså syv måneder siden.

Det er anden dag i træk, at jeg faktisk har fået det bedre. Ingen åndenød!
Hvorfor? Fordi jeg er gået tilbage til mine oprindelige blodtrykspiller, som ikke er så stærke. Jeg kan heller ikke mærke mit hjerte hele tiden. Måske er det ved at falde på plads. Blodtrykket har været tårnhøjt, men er mere normaliseret nu.

De sidste syv måneder har været én lang rutsjetur. Håber at der er lys forude. Har set glimtet. Glimtet varede kun to dage. Mit hjerte snurrer igen. Det kommer pludselig ud af den blå luft. Det behøver ikke være et højt blodtryk, mange gange er det meget lavt. Jeg kan ikke regne ud hvorfor. Er ked af at mit liv er ødelagt på denne måde.

Har skrevet til Sundhedsstyrelsen, er spændt på om de svarer. Har også skrevet til forskellige politikere, både fra rød og blå blok samt Søren Brostrøm. Bliver kun mødt med tavshed.

Fik svar fra Sundhedsstyrelsen, og det var som ventet. Det er synd for mig, og jeg skal gå til min læge. Det sidste er hvad alle andre læger samt specialister siger. Men nu kan de i hvert fald ikke sige, at vi vaccineskadede ikke eksisterer.

Mærkeligt, mine symptomer har ændret sig. Nu er det begyndt sent om eftermiddagen, hvor jeg som regel sidder ned. Mit blodtryk kan bedst lide, hvis jeg hele tiden er i bevægelse. Jeg mærker, når jeg sidder, at jeg bliver meget varm i hovedet og får kobberrøde kinder og ører. Samtidig føler jeg, at det trykker voldsomt oppe i mit hoved. Det er skræmmende! Når jeg så tager mit blodtryk, ligger det systoliske langt over 200 og det diastole over 100.

Tidlig en aften var det hel galt, så jeg ringede til 1813. De sagde, at jeg kunne tage til Herlev for at blive undersøgt. Jeg ved, at det er sket flere gange for mig, men man håber hver gang, at der er en som kan hjælpe. Havde dog lige fået overtøjet på, da man ringede til mig fra Herlev Hospital om, at jeg behøvede ikke at komme. De ville bare sende mig hjem igen, selvom at mit blodtryk var kanonhøjt. Som sagt var det langt over 200 (systoliske), og det på trods af, at jeg havde taget stærke blodtrykspiller, kunne jeg ikke få det slået ned igen.

I øvrigt er mine nætter et mareridt. Er færdig med at tage noget at sove på, føler jeg er en kemikaliebombe. Så må jeg ligge vågen om natten med bankende hjerte.

Jeg tror, jeg efterhånden har udtømt alle lægers viden på det felt. De ved simpelthen ikke hvad de skal stille op. Har været på Borgerservise og fået et bevis på, at jeg ikke skal have tredje, fjerde eller flere stik. Dvs. jeg har et papir som udgør det for et Coronapas. Der er jeg rigtig tilfreds med.

Har været hos en akupunktør, og for første gang gav det mening, hvad han sagde, sådan som jeg har det. Jeg håber på, at det vil hjælpe mig. Jeg tror på det!

Jeg fik kørt en sugekop op og ned ad ryggen, derfor ved jeg ikke, om det er derfor der er sket en skade. Forleden morgen, da jeg stod ud af sengen, kunne jeg ikke styre mit højre ben. Det knækkede helt sammen. Bevægede mig op og ned af gulvet, til sidst fungerede det.
Desværre om aftenen blev min højre fod helt følelsesløs. Den var/er stadig lidt hævet. Føles som om den er bedøvet. Det er ved at være for meget med de bivirkninger. Tænk hvis der bare var et sted, man kunne henvende sig (ligesom Corona-bivirkningsklinikker), det havde været meget nemmere, i stedet render jeg/vi fra Herodes til Pilatus.

Men jeg må indrømme, jeg er bekymret for mit højre ben/fod, hvad er der nu galt med det?

Endte på akutmodtagelsen, min læge havde sendt mig, var bange for at det var en blodprop, hvilket kunne være sandsynligt med al den virak med mit hjerte. Det var det ikke, men det kom fra ryggen, altså en nerve. Så nu kæmper jeg med et yderligere problem.

Min fod er stadig mere eller mindre følelsesløs. Meget ubehageligt og utrygt.

Jeg har også været til EDTA, tænker at det må være godt at få renset blodårerne, ved ikke om det hjælper. Men lægen har erfaring med vaccineskader. Bl.a. fra de unge piger, som fik HPV vaccinen.
Har fået C-vitamin intravenøst i dag, nu håber jeg at komme tilbage til mit eget jeg igen. Lige nu er jeg bare sindssygt træt.

Forleden dag ringede min kommune, som sagde, at de kunne se, at jeg ikke har fået det 3. stik. Jeg blev noget chokeret! Har i dag ringet tilbage, for at høre, hvorfra de har de oplysninger. De burde ellers vide det, da jeg har fået et bevis på, fra Borgerservice, at jeg ikke kan tåle det. Det viser sig, at oplysningen kom fra Statens Seruminstitut. Der bliver holdt godt øje med os!!!

Har i dag været til kiropraktor, må se om det kan hjælpe på min fod.

Min fod er stadig følelsesløs, men måske lidt mindre.

Har også fået c vitamin intravenøst, nu for anden gang.

Er begyndt at få det bedre, faktisk startede det med de sugekopper. Så bare det går fremad.

Har igen fået C-vitamin intravenøst, har det bedre.

Mit blodtryk er nu blevet alt for lavt. Må ringe til lægen igen. Er overmedicineret (for stærke blodtrykspiller). Det er hel vildt.
Min fod er desværre stadig følelsesløs. Har tid til en neofysioterapeut. Interessant om han kan gøre noget. Alt det her har nu koster mig langt over 30.000 kr.

Har været hos neofysioterapeuten. Han kunne heller ikke gøre noget, må nok se i øjnene, at hvis jeg nogen sinde får følelsen i foden igen, er, når vaccinen er ude af kroppen.

Har også set i den lukkede gruppe jeg er med i, at der er rigtig mange som lider af de samme føleforstyrrelser. Men nu har jeg både været til læge, på hospital, kiropraktor og neofysioterapeut, og ingen kan gøre noget ved det. Det er fuldstændig det samme for os alle sammen.

Har skrevet på Mette Frederiksens Facebook side, men forventer ikke at høre noget derfra. (Hørte heller aldrig noget).

Fik faktisk et chok i nat. Kunne ikke falde i søvn for mit hjerte, som snurrede hel vildt. Stod op og tog mit blodtryk. Det lå på 217/90-79. Jeg blev ked af det, føler at jeg er back to scratch igen.

Er snart uden ideer, har prøvet alt, men kommer ingen vegne.
Ingen hjælp fra nogen offentlig instans (bliver kun mødt med tavshed).
Patienterstatningen begynder nu at afvise de forskellige, som også er ramt af vaccinebivirkninger. Mange af os har brugt mange penge i forsøget på at prøve at blive rask. For slet ikke at tale om, hvor dårligt man har haft det, og stadig har det. Det er simpelthen ikke i orden.
I øvrigt havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle kæmpe her på mine gamle dage for at blive hørt og for at blive rask.

Danmark et blevet et diktatorisk land, og mange synes, at det er i orden, men os som er ramt af bivirkninger, har det skidt, og ingen hjælp.
Jeg føler mig virkelig svigtet!!!!!!

Var til frokost i dag, men da jeg kom hjem lå mit systoliske blodtryk langt over 200. Jeg kan simpelthen ikke tåle noget. Er ked af det, og der er ikke megen forståelse at hente nogen steder fra.

Jeg ved ikke hvad jeg gør, men at have det som jeg har fået det efter stikket, er ikke til at holde ud. Glæden er svundet ud af mit liv. Jeg prøver hele tiden, men kan også hele tiden mærke mit hjerte, og bliver bange.
Jeg må bare erkende, at mit hjerte har taget skade af den vaccine. Man kan ikke se det på mig, man kan heller ikke se, hvordan jeg har det inden i. Mit blodtryk stiger stadig om natten, og jeg har svært ved at sove fordi mit hjerte snurrer. Det betyder så, at mit blodtryk er alt for højt. Jeg synes ikke, der er nogen læger, som tager det alvorligt. Kan være bekymret, hvad der kan ske ved det.

Lider også af forfærdelig larm i mine ører, synes at det er blevet meget forstærket. Jeg har også trykken i hovedet, mest i panden. Symptomerne bliver ved, vil jeg nogensinde slippe af med dem? Det er et godt spørgsmål.

Fik en besked i e-boks fra Statens Seruminstitut med et skema, jeg kunne udfylde. Det handlede om, hvorfor jeg havde fået et PCR-test den 26 januar. Er rystet over at de har mere styr på den slags end mig selv. Ville ønske at jeg kunne skrive til dem, hvor syg jeg er pga. den vaccine. Men det er ikke muligt. Derfor udfyldte jeg det ikke. Blev i stedet for gal over det.

Har været til større fødselsdag, hvor jeg hele tiden havde det dårligt. Mit hjerte har det med at snurre, når jeg er ude. Hvilket jeg selvfølgelig aldrig ellers har haft før vaccinen. Hele tiden bliver jeg mindet om, at jeg har det dårligt, og mit hjerte gør hvad der passer det.

Ville ønske, at der var en, der kunne svare på, hvornår den vaccine forsvinder ud af kroppen; eller bare hvornår man kan forvente at få det bedre. Kan høre at familien bliver træt af at høre på mig hele tiden.

Jeg håber, at det hjælper at få C-vitamin intravenøst. Jeg ved det ikke, men hvis jeg kigger et halvt år tilbage, har jeg alligevel fået det lidt bedre. Sover for det meste også bedre.

Jeg kan se og mærke nu, hvor stresset jeg har været over min situation. Min struma generer mig, det er ligesom jeg har en klump i halsen hele tiden. Kender symptomet. Desværre er larmen i mit hoved også sindssyg høj. Det er der hele tiden. Endda så højt, at det kan være svært for mig at falde i søvn om aftenen for det. Håber at det forsvinder.

Mit blodtryk, har været mere stabilt i en halv måned. Blev derfor enig med min læge om kun at tage en halv blodtrykspille om aftenen. Men præcis den aften røg mit systoliske blodtryk op over 200 igen.
Det sammen gentog sig næste aften. Føler jeg har fået et stort tilbagefald. Er meget påvirket af det. Hvornår forsvinder det, så jeg kan få mit liv igen?”


Kvindens identitet er redaktionen bekendt. 

Hvis du også har oplevet bivirkninger til covid-19-vaccinerne og ønsker at dele din historie offentligt, så kan du sende den til mail@perbraendgaard.dk. Du bestemmer selv, om du vil have bragt dit navn eller ej.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x