Tiden hvor alt allerede var forandret – mens mange lod som om det var normalt…

Gæsteindlæg af Ildspor

Jeg rapporterer fra en absurd krigssituation.

Staten og pressen fører psykologisk krig mod befolkningen, som bedrages og misinformeres af løgne, udeladelser, censur og halve sandheder. Flertallet lulles i søvn af en presse, som er magtens skødehund, samtidigt med at den foregiver at være en vagthund. Dette er en del af magtens krigsførelse.

Sådan har det været i mange årtier.

Året er nu 2018, den sidste tid før ytringsfriheden, såkaldte frihedsrettigheder og internet blev yderligere begrænset.

Jeg befinder mig i denne sidste dramatiske tid med et ukendt antal vågne vesterlændinge i de digitale skyttegrave, spredt udover det danske land og Vesten.

Internet er den sidste bastion for frihed, vore sidste åbne frie kommunikationslinjer udenom Den Store Løgns firewall.

De fleste har ikke opdaget det endnu, alt imens et mindretal forsøger at vække deres medmennesker – de såkaldt vågne mennesker er blandt de nye frontlinjer i det 21. århundrede, hvor borgerjournalistik er blevet til den femte statsmagt, fordi den fjerde statsmagt – som fører krig mod den femte – er død.

Vi opdagede først sent i starten af det 21. århundrede, hvor store løgnene var.

Vores største ulempe er statens og pressens største fordel; at løgnene gennem årtier er så gigantiske, at sandheden om løgnene oftest bliver mødt med benægtelse, latterliggørelse, apati, angst eller aggression.

De fleste journalister har ikke engang opdaget, at de bliver brugt som magtens våben mod flertallet – endnu en absurditet.

Vi lever i en tid, som en Science Fiction bog ville beskrive, som ‘den tid, hvor alt allerede var forandret, hvor alt var omvendt, og alt som vi troede at vi vidste, var forkert men folk var for bange, for uvidende eller hjernevaskede til at forstå, hvad som foregik, og mange lod og handlede som om, at alt stadigt var normalt… men det var det ikke! *

Som bekendt overgår virkeligheden Science Fiction.

De siger, at kommende hændelser kaster skygger ind i nutiden. Mens vi ventede på skybruddet, varsledes der mørke skyer og storme i horisonten – og rygter om nye krige, om undtagelsestilstande og fremtidige sammenbrudsscenarier.

Mange blandt os ‘utopister’ spejder allerede nu efter gennembrud, en forudanende vished om sand frihed og fred på den anden side af stormen.

Lige nu er der øreoverdøvende stilhed før stormen.

Det bliver værre før det bliver endnu værre..’før det forhåbentligt bliver bedre.

Hvis blot flere af vore medmennesker kunne se horisonten udenom magten og mediernes manipulation, at Kejseren er nøgen, kunne vi ændre fremtiden nu. Et gennembrud hvorved sammenbrud undgås.

Der er tid endnu…..

  • Dette minder ved første øjekast om en form for ‘hypenormalisering’, som er et begreb som stammer fra Sovjetunionen, hvor alle i nedgangsperioden vidste, at systemerne var i færd med at kollapse, men fordi ingen kunne forestille sig noget alternativ til status quo, lod politikerne og borgerne som om, at der var tale om et fungerende samfund, som de kunstigt vedligeholdte. Over tid blev dette selvbedrag en selvopfyldende profeti, og det som var fake, kunstigheden, blev accepteret som virkelig af alle. Denne effekt kalder en russisk professsor i antropologi, Alexei Yurchak, for “hypernormalisering’. I Vesten er det snarere omvendt, hvor tendensen er uvidenhed om systemernes manglende bæredygtighed. Over tid vil systemernes kollaps fremtvinge en bevidsthed om dysfunktionen.

– ChaosNavigator, Kontrakataloget, 2018

På en positiv note – af mange forskellige grunde – det vil se meget sort ud, men deres tekno-totalitarisme vil ultimativt ikke kunne fungere, men bryde sammen….

Tilmeld
Besked om
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sune S.
tirsdag, 19 juli 2022, 10:32 10:32

Ord har magt, så derfor er det vigtigt at skelne imellem stat og samfund.
Medierne er netop en del af staten (de er statsmedier) imens borgerjournalisterne er en del af samfundet, og er nu er blevet tvunget til at være i opposition til staten.

tirsdag, 19 juli 2022, 14:42 14:42

Tak for indlægget. Jeg er meget enig. Vores mest potente våben i frihedskampen er så vidt jeg kan vurdere bitcoinopfinelsen fra 2008/2009.  Efter nogle benspænd af bitcoin, sponsoreret af bl.a. Mastercard og Bilderberg Group, lever bitcointeknologien nu reelt under navnet Bitcoin Satoshi Vision = Bitcoin SV = BSV. BSV er bitcointeknologien uden skaleringsblokeringer. BSV er et meget effektivt, skalerbart og billigt betalingsmiddel. Find dokumentation for mine påstande og mere på: der viser relationen mellem forskellige blockchains der har rødder tilbage til bitcoins første blok fra 2009. https://www.bitcoinsv.com/ der fortæller generelt om Bitcoin SV. https://coin.dance/ der sammenligner data for BTC, BCH… Read more »

torsdag, 21 juli 2022, 22:20 22:20
Reply to  steffen

Systemet kan spore, overvåge og beslaglægge bitcoin, så det forstår jeg ikke noget af? Forvent også arrangerede “strømsvigt” og internetnedbrud. Hvis det endeligt skal være krypto så Monero…

fredag, 22 juli 2022, 9:34 09:34

Kære Jens

Ingen bitcoins er mig bekendt blevet beslaglagt på anden måde end ved at politiet har fundet personer og beslaglagt deres wallets. Det kan ske på samme måde med Monero wallets.