Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #24: Mand sigtet for at holde i hånd

De menige kinesere har tilsyneladende fået nok af de barske covid-regler i verdens største kommunistiske land. Selv DR skriver om det.  ‘Fuck Xi Jinping’, råber demonstranterne, ifølge DR. Uha da, det er jo både hadtale og opfordring til sex uden samtykke, tænker jeg.

15-16-årige er begyndt at stå i hashboderne på Christiania. Det menes at være bagmændene, rockerbanderne, der placerer de mindreårige i front, da de slipper med en mildere straf, end hvis voksne bliver taget på fersk gerning med det farlige plantemateriale. Løsningen er dog ganske enkel: Gør cannabis lovligt. Når den grønne plante bliver flyttet væk fra det kriminelle miljø, så vil disse problemer forsvinde. Problemet er ikke cannabis-planten i sig selv, men den vedvarende ulovliggørelse af den og økonomiske aktiviteter forbundet med den.

78-årig Netflix-stjerne sigtet for seksuel forseelse. Han har angiveligt gjort sig skyldig i at holde en kvinde i hånden, mens han fulgte hende rundt om en sø. Han spurgte ikke om lov inden, og fire år senere følte kvinden sig krænket over det. Det er BT, der bringer historien, hvor de samtidig introducerer begrebet ‘forseelse’ i relation til seksuel kriminalitet. Hvad bliver det næste? “Mand sigtet for at spørge kvinde, om hun vil have sex uden forinden at have spurgt, om han må spørge om det?” Denne tid i menneskehedens historie vil gå over i historiebøgerne som Den Tossede Tid.

Konsekvensen af coronanedlukningerne kan nu ses på børneafdelingerne. RS-syge børn ligger nu stuvet op på afdelinger med for tidligt fødte. Coronanedlukningerne – i kombination med håndsprit og andre tosserier – svækkede børnenes immunforsvar, så mange af dem nu ikke kan klare almindelige infektioner. De ansvarlige bliver ikke retsforfulgt, da de tilsyneladende har handlet på ordre fra både WHO og det amerikanske militær i denne nye form for invasion af Danmark og det danske folk.

Det er nu et så ubestrideligt faktum, at de fleste af dem, der dør af eller med covid-19 er vaccinerede mod covid-19, at det amerikanske mainstreammedie The Washington Post også har bragt historien. I Washington pågår der høringer for at få placeret ansvar for coronakatastrofen.

Mainstream-narrativet om mRNA-vaccinerne er nu konsekvent det, at de ikke hindrer hverken smitte eller sygdom, men udelukkende giver et mildere forløb. Det betyder, at de blev solgt på en løgn. Det betyder også, at det nu indenfor mainstream-narrativet er rimeligt at drøfte, hvad man ellers kan gøre for at få et mildere forløb. Man kan jo f.eks. tage D-vitamin, som myndighederne og medierne i Danmark nu er begyndt at være offentlige omkring, selvom de anbefaler en dosis, der er så lav, at den kun vil have en meget begrænset effekt. Ja, det har altid været medicinalindustriens problem med ernæring: Optimal ernæring gør meget medicin overflødig, herunder mRNA-vacciner mod covid-19.

Kilde: De Vigtige Nyheder 27.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Dương Hữu)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x