Liderlighed: den forbudte følelse

MeToo-kulturen er godt på vej til at gøre liderlighed til en forbudt følelse for både mænd og kvinder. Det er både trist og usundt.

Liderlighed kan defineres som lyst til primitiv, dyrisk sex. Det er en basal drift, et instinkt, som er medfødt, og som har sikret menneskets overlevelse i årtusinder.

Nogle mænds liderlighed kommer til udtryk som lyst til at “tage” en kvinde.

Nogle kvinders liderlighed kommer til udtryk som lyst til at blive “taget” af en mand.

MeToo-bevægelsen har medført, at mange mænd nu undertrykker denne naturlige lyst, og at mange kvinder nu skammer sig over at have lyst til den “slags” mænd og den slags sex.

Liderlighed er naturligt

Liderlighed er en lige så naturlig følelse og sindstilstand som f.eks. lyst til at spise chokolade. Vel at mærke ikke lyst til at spise gourmetchokolade med langsom, nærværende nydelse, men derimod lyst til at spise en hvilken som helst lækker nok chokolade, der er indenfor rækkevidde – i et hurtigt tempo i en hæmningsløs stor mængde!

Ligesom man skammer sig over lyst til at spise den slags chokolade på den måde, så er der også mange, der nu skammer sig over at have lyst til den slags sex.

Skam er en stressende følelse, og når man skammer sig over noget, som man ikke behøver skamme sig over, så er det unødvendig stress. Den stress kan så yderligere give yderligere lyst til primitiv sex eller primitiv spisning, da det virker afstressende at få udløsning eller at have overspist – som man så skammer sig yderligere over. Man bliver på den måde fanget i en ond cirkel drevet af skam over naturlige, biologiske drifter og impulser.

Skammen kan medføre, at en overspisende kvinde melder går til diætist og finder sig i skrap slankekur.

Skammen kan på samme måde medføre, at en liderlig kvinde efter sex, når følelsen af liderlighed er blevet erstattet af følelsen af skam, går til politiet og melder manden for voldtægt i stedet for at gå til meditation og iagttage den strøm af fænomener i hendes eget sind, der førte hende frem til denne situation – og derefter tage ansvar for egne valg og handlinger.

Jeg skrev engang et blogindlæg om den mandlige sexpsykose. Den beskriver, hvad der foregår i sindet hos en mand, der er drevet af primitiv liderlighed. Og hvad det kræver af en kvinde at kommunikere med en mand, der befinder sig i den naturlige tilstand. Det indlæg har jeg fået meget shitstorm for, og blev sågar idømt 14 måneders fængsel med det blogindlæg som eneste fysiske “bevis”. Vanvid!

Jeg vil i dette indlæg gøre opmærksom på, at der altså også findes en kvindelig sexpsykose. Det er, når en kvindes sind bliver fyldt af liderlighed og lyst til pik. Det betyder ikke, at hun ønsker at blive voldtaget, selvom en ønsket voldtægt vel næppe er voldtægt i juridisk forstand. Den mandlige sexpsykose betyder heller ikke, at han ønsker at voldtage en kvinde. Han er bare liderlig, og det skal han have lov til at være.

Både kvinder og mænd har brug for udvikling på tre områder:

  • Større bevidsthed om alle seksuelle fænomener, også de tabubelagte
  • Bedre evne til at kommunikere
  • Bedre evne til at forstå, hvad den anden forstår (indfølingsevne)

Så er vi tilbage ved mit forslag om kørekort til sex.

Det er desuden min opfattelse, at MeToo-bevægelsen ikke er opstået spontant. Den er konstrueret/finansieret af rigmanden George Soros for at få kvinder og mænd til at føre borgerkrig indbyrdes, så vi ikke opdager de virkelige undertrykkere. Formålet er sandsynligvis også at gøre mænd bange for at handle på deres liderlighed, hvorved de også bliver bange for at handle på deres følelse af uretfærdighed og undertrykkelse af systemet i øvrigt. Det er psykologisk kastration.

5 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments