Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Liderlighed: den forbudte følelse

MeToo-kulturen er godt på vej til at gøre liderlighed til en forbudt følelse for både mænd og kvinder. Det er både trist og usundt. Liderlighed kan defineres som lyst til primitiv, dyrisk sex. Det er en basal drift, et instinkt, som er medfødt, og som har sikret menneskets overlevelse i årtusinder. Nogle mænds liderlighed kommer […]

MeToo-kulturen er godt på vej til at gøre liderlighed til en forbudt følelse for både mænd og kvinder. Det er både trist og usundt. Liderlighed kan defineres som lyst til primitiv, dyrisk sex. Det er en basal drift, et instinkt, som er medfødt, og som har sikret menneskets overlevelse i årtusinder. Nogle mænds liderlighed kommer […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x