Pressemeddelelse: Covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom

Vigtig meddelelse til alle nyhedsmedier i Danmark:

En ny, ernæringsfaglig rapport konkluderer, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom. Det er cand. scient. i human ernæring, der har udarbejdet rapporten, der er offentliggjort i dag på PerBraendgaard.dk. Specielt D-vitamin ser ud til at spille en central og alt for overset rolle i både forebyggelsen og behandlingen af svær covid-19-sygdom.

Rapporten ‘Ernæring mod covid-19’ er en oversigt over resultaterne fra covid-19-relateret ernæringsforskning. Der er publiceret ganske mange videnskabelige artikler siden 2020.

“Vi går nu den mørke tid i møde, og jeg vil anbefale alle at tage et kosttilskud på 100 µg D-vitamin pr. dag. Det er det mest effektive og bedst underbyggede ernæringsråd ud fra min gennemgang af den ernæringsvidenskabelige litteratur”, forklarer Per Brændgaard. ‘

Sundhedsstyrelsen er i dag blevet orienteret om den nye viden.

Link til rapporten

Link til pressefoto

Kontakt: Per Brændgaard, cand. scient. i human ernæring, tlf. 26 25 20 10, mail@perbraendgaard.dk.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments