Kategorier
Brændgaard Nyt Gratis Indlæg/Post Public

Pressemeddelelse: Covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom

Vigtig meddelelse til alle nyhedsmedier i Danmark:

En ny, ernæringsfaglig rapport konkluderer, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom. Det er cand. scient. i human ernæring, der har udarbejdet rapporten, der er offentliggjort i dag på PerBraendgaard.dk. Specielt D-vitamin ser ud til at spille en central og alt for overset rolle i både forebyggelsen og behandlingen af svær covid-19-sygdom.

Rapporten ‘Ernæring mod covid-19’ er en oversigt over resultaterne fra covid-19-relateret ernæringsforskning. Der er publiceret ganske mange videnskabelige artikler siden 2020.

“Vi går nu den mørke tid i møde, og jeg vil anbefale alle at tage et kosttilskud på 100 µg D-vitamin pr. dag. Det er det mest effektive og bedst underbyggede ernæringsråd ud fra min gennemgang af den ernæringsvidenskabelige litteratur”, forklarer Per Brændgaard. ‘

Sundhedsstyrelsen er i dag blevet orienteret om den nye viden.

Link til rapporten

Link til pressefoto

Kontakt: Per Brændgaard, cand. scient. i human ernæring, tlf. 26 25 20 10, mail@perbraendgaard.dk.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
senning@mail.dk
søndag, 19 september 2021, 10:25 10:25

Søger efter seltin-salt men oplever at det faktisk er umuligt at købe. En svensk hjemmeside forlanger et postnummer med 5 cifre men her i DK er det jo kun på 4 cifre. Helsebiksen har det først på lager om 14 dage, men kan man regne med det.? M.v.h Dorte (den utålmodige).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x