Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Brændgaard Avisen #23: Det er svært at forstå

Det er svært at forstå, hvorfor John Dillermand ikke er krænkende, mens julekalender med dansende flødeboller er så krænkende, at julekalenderen i år aflyst på grund af klager om racisme.

Den forskel tyder på, at der er en særlig politisk agenda bag hele den moderne krænkelseskultur. Det er åbenbart o.k. at gøre små børn interesserede i voksne mænds store tissemænd, mens udklædning som flødeboller bliver opfattet som ekstremt racistisk i form af det mærkelige begreb blackfacing. Kæden er hoppet af. Nogen har tabt sutten.

Det er svært at forstå, at druk er så almindeligt og accepteret i den danske kultur, mens cannabis og psykeliske svampe stadigvæk er ulovlige. Læger og sygeplejersker står klar med hjælp i julefrokostsæsonen i København. De skal hjælpe folk, der vælter rundt i byen forgiftet af alkohol. Det minder mig om en gammel CIA-rapport, jeg læste engang, hvor der blev advaret mod cannabis, da den ændrede sindstilstand gør det muligt for brugeren af gennemskue propaganda. Ud fra det perspektiv giver det pludselig bedre mening, at cannabis fortsat er ulovligt, mens danskerne bliver hjulpet til at overleve deres fortsatte alt for store forbrug af alkohol.

Det er svært at forstå, at hovedstrømmen af medier og politikere i Danmark fortsat kan ignorere de mange rapporter og officielle data, der kraftigt tyder på, at covid-19-vaccinerne medfører øget i stedet for reduceret sygelighed og dødelighed. Det kan skyldes, at Statens Serum Institut holder data hemmelig, så man er nødt til at se til udlandet, og det er åbenbart for krævende eller farligt for journalister, der er finansieret af regeringen.

Norske Steigan fortæller, at 93 læger i Canada er døde, efter de har taget coronavaccinen. Den norske sundhedsminister tilbyder 4. stik til hele befolkningen, men hun skal ikke selv nyde noget af at tage den. Kommunelæger i Norge vil heller ikke tage det 4. stik selv. Steigan beretter også om, at en irsk dreng på 14 år døde tre uger efter vaccinen, og en retsmediciner udtrykker i den forbindelse, at der er grund til alvorlig bekymring. Kardiologer er enige om, at covid-19-vaccinerne er en vigtig eller primær årsag til uventet hjertesvigt. The Exposé beretter, at mindst 1,1 million amerikanere er døde pludseligt siden udrulningen af covid-19-vaccinen. Officielle data tyder på, at det er coronavaccinerne, der har skylden for de mange pludselige dødsfald. Steigan afslører også, at Tyskland gør klar til krig med Rusland. Det er også min vurdering, at den igangværende galskab kun kan ende med en stor krig.

Det er svært at forstå, at der ikke er nogen, der gør noget. Det er svært at forstå, hvis man ikke ønsker at forstå. Det er svært at forstå, når dem, der forstår, forestår som dårlige eksempler. Det er svært at forstå, når sandheden er knust. Det er svært at forstå, når dem, der forstår noget, misforstår noget andet.

Kilde: De Vigtige Nyheder 26.11.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Zuzana Ruttkay)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x