Migræne: Sådan kurerede jeg mig selv

Jeg har kureret migræne hos mig selv ved at tage to kosttilskud: B2-vitamin og magnesium.

Jeg har helt konkret taget de to produkter, du kan se på billedet her. De bliver begge forhandlet af helsekostbutikker.

Per Brændgaard har behandlet sin migræne med kosttilskud.
B2 og magnesium mod migræne.

Jeg har døjet med migræne, siden jeg var ung. Det har været meget ubehagelige anfald med aura og kvalme.

For et par år siden faldt jeg over forskning, der linkede et mineral (magnesium) og et B-vitamin (B2) til forebyggelse af migræne. Jeg begyndte så at tage en af hver tre gange om dagen (morgen, middag og aften), og det virkede nærmest fra dag 1. Jeg tager nu lidt mindre, og jeg tilpasser dosis til stress i mit liv. Stress har det nemlig med at øge risikoen for anfald. Så jeg tager mere i perioder med stress. Jeg kan stadigvæk mærke, hvordan tilskuddet får øjnene og hjernen til at slappe af allerede efter en time. Ah… 🙂

Indenfor det sidste års tid har jeg haft et par migræneanfald, og det har hver gang været fordi, jeg har glemt at tage mine tilskud i nogle dage.

Kosttilskud mod migræne

At det har virket for mig, er selvfølgelig ikke nogen garanti for, at det også vil virke for dig, men det er værd at afprøve.

Det er vigtigt, at du vælger de rigtige typer B2 og magnesium, og at du tager en tilstrækkelig høj dosis. Jeg har talt med flere, der har prøvet B2 og magnesium, og når jeg har spurgt ind til, præcis hvad de har taget, så har de taget alt for lidt. Magnesium har de typisk taget i den billige magnesiumoxid-udgave, der har en meget dårlig optagelighed. Magnesium skal ind i hjernen for at virke. Hvis det bare ryger direkte i toilettet (fordi det ikke bliver optaget), så gør det ingen gavn.

Du kan bl.a. købe produkterne her: