Covid-19-vaccine eller optimal ernæring: Hvad er sundest?

Det er det spørgsmål, som alle burde stille sig selv, men som ingen åbenbart gør.

Ny forskning har vist, at efter en mild omgang covid-19, så har man antistoffer i blodet i mindst 11 måneder derefter. Det betyder, at man er naturligt immun i den periode. Det er et studie af 77 patienter publiceret i det videnskabelige tidsskrift Nature den 24. maj 2021.

Undersøgelsen så kun på milde forløb af covid-19. De milde forløb ses hos mennesker, der ikke har andre sygdomme, og som har et velfungerende immunforsvar bl.a. som følge af god ernæring, hvor der især er dokumentation for betydningen af D-vitaminstatus for sværhedsgraden af covid-19-forløb.

I EU og dermed også Danmark er der pt. to betinget godkendte medicinske vacciner mod covid-19. Det er Pfizer/BioNTech (Comirnaty) og Moderna. De foreløbige erfaringer har vist, at der er betydelig risiko for alvorlige bivirkninger ved de to andre vacciner – AstraZenaca (Vazneveria) og Johnson & Johnson – Janssen Pharmaceutical – så det er lige nu især nogle meget modige mænd, der står i kø for at lade sig stikke med de skrottede vacciner. Årsagen til det kan være, at mænd i højere grad end kvinder går mindre op i sundhed og har en selvopfattelse af, at de kan tåle meget mere, end de reelt kan – herunder også farlige vacciner.

I skrivende stund er der i følge Lægemiddelstyrelsen færdigvaccineret 1.073.341 personer med Pfizer/BioNTech, hvor 13.581 har indberettet bivirkninger svarende til 1,3 %.

118.668 er blevet færdigvaccineret med Moderna, hvoraf 1.820 har indberettet bivirkninger svarende til 1,5 %.

Der har floreret høje procenttal, omkring 95 %, for hvor effektivt de medicinske vacciner er i forhold til covid-19. Disse høje tal er imidlertid baseret på smart manipulation med tal, viste et studie i The Lancet 20. april 2021. Den sande effekt (den absolutte risikoreduktion) af covid-19-vaccinerne er således ikke 95 %, men 0,84 % for Pfizer/BioNTech og 1,2 % for Moderna.

Spørgsmålet er så om den lille effekt af vaccinerne gør det værd at risikere bivirkningerne. Den betingede godkendelse skyldes, at ingen af de medicinske vacciner er ordentligt dokumenteret endnu. Det er således ikke korrekt, når myndighederne kommunikerer til borgerne, at vaccinerne er dokumenteret effektive og sikre. Hvis de var det, så ville de jo ikke kun være betinget godkendte.

Alternativet til de medicinske vacciner er naturlig corona vaccine med optimal ernæring, og hvor man så blot kan gå rundt og håbe og vente på, at man vil støde på SARS-CoV-2 en dag, så immunforsvaret kan danne antistofferne. Det er her problematisk, at det for mange er næsten umuligt at blive smittet, selvom man gør meget for at opsøge smittekilder.

Optimal ernæring indebærer flere fordele og færre ulemper end medicinske vacciner. Det eneste problem ved ernæring er egentlig, at det koster flere penge for den enkelte i et samfund, hvor staten udleverer gratis vacciner til borgerne og betaler regningen over skatten til medicinalindustrien. Man kan mene, at det burde være muligt at få pengene udbetalt, hvis man takker nej til tilbuddet om medicinsk vaccine, så man kan bruge pengene på kosttilskud og gulerødder i stedet for.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments