Kategorier
Indlæg Klassiker Offentlig Offentlig-forside Slank (gratis) Slankebloggen Sundhedspressen Sundhedspressen: Forside

Derfor giver langsomt vægttab mere varigt vægttab

Hurtigt vægttab aktiverer det fysiologiske forsvar mod vægttabsvedligeholdelse, men det er næppe den primære årsag til, at langsomt vægttab giver mere varigt vægttab.

Den primære årsag er den bagvedliggende årsag til, om vægttabet kommer enten hurtigt eller langsomt.

Hvis vægttabet kommer hurtigt, så kommer det formentlig i højere grad som følge af ændringer, som er umulige at holde i længden, hvorved vægttabet heller ikke holder.

Hvis vægttabet derimod kommer langsomt, så skyldes det formentlig ændringer, der i højere grad er mulige at holde i længden, hvorved vægttabet bliver mere holdbart.

At et vægttab indtræder langsomt betyder ikke, at det maksimale vægttab bliver lavt. Små ændringer kan over lang tid føre til store vægttab. Det gælder derfor om at have tiden med som en allieret i stedet for som en modstander i kampen mod kiloene. Det kræver, at motivation bliver afbalanceret med tålmodighed.

Det Holistiske Slankekursus hjælper dig til at finde de effektive og holdbare ændringer, der giver dig et varigt vægttab helt uden brug af slankekur og slankemedicin.

Den holistiske (dvs. helhedsorienterede) tilgang tilstræber at fjerne de årsager til overvægen, som er mulige at fjerne via ændringer i levevis og mental indstilling.

At fjerne årsagen er altid den bedste behandling af et problem, hvis man vil undgå at problemet vender tilbage. Det gælder også overvægt. Overvægt skyldes således aldrig mangel på slankekur eller mangel på slankemedicin.

Læs mere (gratis) om slankemetoderne i Det Holistiske Slankekursus:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x